Bine ai revenit Acasa!

Cu totii murim, dar “moarte” este un cuvant pe care multi se feresc sa-l pronunte, desi este un subiect la care se gandesc pe tot parcursul vietii. “Ce se intampla dupa ce murim? Exista Viata dupa Moarte?” sunt intrebari care au preocupat omenirea inca de la inceputuri.

Este o mare confuzie si/sau dezinformare despre acest subiect dar si o mare lipsa de informatii autentice. Multi oameni sunt inca ancorati in conceptele si credintele despre rai si iad sau pur si simplu cred ca viata inceteaza in momentul in care mori. Unii vad moartea ca o pedeapsa sau chiar ca o slabiciune.

Religiile si chiar informatiile New Age nu ofera intotdeauna raspunsuri satisfacatoare si convingatoare la multe intrebari practice si de cele mai multe ori cand un om moare, este lasat sa se descurce singur.

Si totusi, exista mai multe nivele, etape ale dimensiunilor non fizice in care trecem dupa moarte si acestea includ includ:
* Taramurile Apropiate–mai bine cunoscute sub denumirea de Astral;
* Taramurile Cristaline;
* Podul de Flori;
* Taramurile Angelice (cele mai inalte).

Dupa moarte, marea majoritate a celor plecati se duc direct in Taramurile Apropiate si extrem de rar ajung mai departe. Acestea sunt mult mai vaste si mai  pline de viata decat va imaginati, iar ce experimenteaza cineva acolo depinde strict de credintele pe care le are in momentul mortii. Contrar credintei generale, prin moarte nu dispare decat corpul fizic, restul ramane la fel... De aceea tranzitia poate fi deseori dificila si plina de provocari, mai ales daca esti singur.

De aceea ideal ar fi ca nimeni sa nu plece singur. Un Ghid uman, un tovaras de drum, un suflet care sa daruiasca in permanenta compasiune, liniste si confort, face tranzitia mult mai usoara si  scurteaza semnificativ durata calatoriei pana la destinatia finala.

Daca tu esti cel care urmeaza sa pleci, nu te-ai bucura sa stii ca nu esti singur pe Drum si  ca cei dragi pe care ii lasi in urma ajung la intelegerea si acceptarea care ii va elibera de durere, suferinta si lacrimi? Iar daca tu esti cel ce ramai, nu te-ai bucura sa stii ca persoana pe care o iubesti si care e pe cale sa paraseasca Pamantul nu este singura in calatoria ei spre Marele Necunoscut?

 

Aceasta experienta nu are conotatie religioasa si nu conteaza care este religia sau credinta ta, cel care urmeaza sa parasesti lumea fizica. Poti fi crestin, musulman, iudaic, hindus, budist sau chiar lipsit de opinii privind viata de dupa moarte, eu, ca Ghid, sunt acolo doar cu un singur scop: sa-ti fiu calauza si punct de sprijin in Calatoria ta catre Podul de Flori. O calatorie care incepe inca dinaintea parasirii corpului si care, pana la destinatia finala, iti va aduce in fata cele mai profunde si intense emotii ale tale…

A oferi cuiva un Ghid pentru o astfel de calatorie este un dar care aduce bucurie, liniste, siguranta si incredere tuturor: celui care pleaca si celor care raman.  Un dar pe care vi-l ofer cu multa compasiune, dragoste si respect!

© 2017 by Lucieta Gavril. Toate drepturile rezervate.

Desen Andreea Corneschi. Muzica Robert Haig Coxon. 

Creat cu Wix.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now